ΤΑΞΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Από το 1978 έως και σήμερα η εταιρία Ταξιδης με σεβασμό στο περιβάλλον δραστηριοποιείται στο χειροποίητο έπιπλο και στεγάζεται στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Με μεράκι εμπειρία και υψηλής ποιότητας υλικά.

Πάντοτε με εγγύηση ποιότητας του κατασκευαστή "Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί τις δικές σας ειδικές κατασκευές."Ευάγγελος Ταξίδης

ΤΑΞΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Επένδυση Τοίχου
Κουζίνα

Στην ΤΑΞΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα, σύμφωνα με τα υψηλότερα standard ποιότητας & design στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επικεντρωνόμαστε στην πώληση επίπλων, στρωμάτων και ειδών διακόσμησης και υγιεινης για χρήση σε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα με προδιαγραφές διάρκειας ζωής, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνεχείς έλεγχοι προμηθευτών, τεστ αντοχή και πιστοποιημένες μέθοδοι προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε για κάθε προϊόν που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε. Κύριος στόχος μας είναι, οι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι πελάτες μας. Βασική αρχή μας, το ήθος, προσωπικό και επιχειρηματικό που μετουσιώνεται σε αξιοπιστία και συνέπεια σε κάθε πτυχή της σχέσης μας μαζί σας.

Επί του παρόντος,με μια επίσκεψή στην έκθεση μας θέλουμε να αποτελεί μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους πελάτες μας.

×

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή !

Γίνε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις ειδικές προσφορές μας στο Taxidis.gr.